Στρώματα

  1. Αρχική
  2. Προϊοντα
  3. Στρώματα
Στρώματα
Στρώματα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

1

Ανατομικά Στρώματα Ύπνου για όλους… Παρέχουμε μοναδικά προϊόντα ύπνου, μέσα από μια μεγάλη συλλογή σε ανατομικά στρώματα & ανατομικά μαξιλάρια που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις. ..

2

Για εκείνους που περνούν περιόδους με εναλλασσόμενες διαθέσεις στον ύπνο τους, το ανατομικό στρώμα Star Plus Pillowtop αποτελεί την ιδανική προσιτή λύση: με κατασκευαστική έμφαση στις επιφάνειες προσφέρει διπλή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες ύπνου που έχετε, διαθέτοντας μια μαλακή πλευρά και μια πιο σκληρή. ..

3

Επιλογή με πολλαπλές ιδιότητες, το Star Extra Plus Coco Latex διαθέτει διπλό περιεχόμενο από κοκοφοίνικα και latex, ενώ περιλαμβάνει διπλό διακοσμητικό ύφασμα. Είναι ανατομικό στρώμα από ελατήρια Bonnell που προσφέρει ελαστικότητα, ανθεκτικό κράτημα, απαλή αίσθηση στο σώμα και χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας. ..

4

Το ανατομικό στρώμα Relax Plus είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει την ξεκούραση που υπόσχεται το όνομά του. Διαθέτοντας ελατήρια Bonnell με λαμάκι εξασφαλίζει γερή αντοχή στην επιφάνειά του και σωστή περιμετρική στήριξη. Περιλαμβάνει βαμβακερή βάτα και αφρώδες περιεχόμενο με την τεχνολογία HR Foam που ενισχύει την ανθεκτικότητά του σε σχέση με τα υπόλοιπα αφρώδη υλικά. ..

5

Η φυσική αίσθηση που συντελεί για να απολαμβάνετε ακόμα πιο ποιοτικό ύπνο είναι το πλεονέκτημα του ανατομικού στρώματος Nature Afrolatex Coco. Αυτό το πετυχαίνει χάρη στο περιεχόμενο από αφρολάτεξ και κοκοφοίνικα, με αποτέλεσμα να σημειώνει υψηλό βαθμό ελαστικότητας και συμμόρφωσης με την ανατομία του σώματος. Την ίδια στιγμή που περιλαμβάνει βαμβακερή βάτα και επιπλέον μάλλινη βάτα από αγνά φυσικά υλικά απόλυτα φιλικά για το δέρμα. Διαθέτει ελατήρια Bonnell με λαμάκι γεγονός που εξασφαλίζει ικα..

6

Ικανό όχι μόνο να εξασφαλίζει τη δροσερή αίσθηση που χρειάζεστε από το στρώμα σας, αλλά και να αντιμετωπίζει επαρκώς την εφίδρωση χάρη στην προσθήκη Memory Gel, το ανατομικό στρώμα Gold Memory Gel Polo Coco φροντίζει τίποτα να μην διακόπτει έναν ευχάριστο ύπνο για εσάς. Διαθέτοντας κοκοφοίνικα και αλογότριχα στο περιεχόμενό του συμπεριφέρεται εξαιρετικά απέναντι στην υγρασία με υποαλλεργικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν φιλική για το δέρμα σας και απαλή επιφάνεια. Η μαλακή του επιφάνεια στηρίζεται..

7

Το πιο μαλακό στρώμα από τη σειρά Best προσφέρει ιδανικές στιγμές χαλάρωσης σε όσους επιθυμούν αφράτο και βαθύ ξάπλωμα. Το βελουτέ εξωτερικό περίβλημα που διαθέτει, σε συνδυασμό με το περιεχόμενο από αφρολέξ, χαρίζουν έξτρα απαλή αίσθηση. Με την ανατομική κατασκευή του έχει τη δυνατότητα στο στρώμα να προσαρμόζεται στο σώμα. Αεριζόμενο στρώμα που αποβάλλει βλαβερά στοιχεία από την ατμόσφαιρα, «αναπνέοντας» σωστά για να παραμένει υγιές και δροσερό. ..

8

Παρέχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το κρεβάτι σας. Πολυτελή επιστρώματα memory foam, πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα με μοναδική αίσθηση και βάσεις στρωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης και ορθοπεδικό τελάρο. ..